HELISOLERADE UTERUM,
VINTERTRÄDGÅRDAR

Alla våra helisolerade uterum / vinterträdgårdar är underhållsfria och stora glasytor i kombination med smala synliga profilbredder ger ett maximalt ljusinsläpp och en hemtrevlig atmosfär.

Som dörrar förslår vi Schücos lättgående lyftskjutdörrar eller ett vikdörrssystem. För att säkerställa en angenäm inomhustemperatur även vid varmt väder, erbjuder vi Schücos automatiska luftningssystem samt ett stort utbud av takluckor. Takluckorna är inte bara lätta att underhålla utan ger även ett utmärkt inbrottsskydd.

Det omfattande utbudet av färdiga komponenter kan kombineras med individuella modellutföranden. Tillsammans med ett brett tillbehörsprogram gör vi Er vinterträdgård till en komplett helhetslösning med ett extra rum året om.

TILLBEHÖR

– insektsnät

– solskydd

– takluckor

– luftningssystem

PRODUKT

H20-MOG

H28-KLO

Skjutdörrar Schüco glaspartier glas aluminium

SKJUTDÖRRAR

Stora transparenta skjutdörrar med storlekar upp till 3×3 meter.

vikdorrar

VIKDÖRRAR

Öppna upp med ett enkelt handgrepp. Dörren viks ihop till ett smalt paket på in- eller utsidan.

Dörr lås säkerhet Schüco

SÄKERHET

Vi erbjuder 1- och 3-punktslåsning för bäst säkerhet. Dolda gångjärn (bild) är inte bara snyggt – det ökar även säkerheten!

insektsskydd

MYGGNÄT

Praktiskt myggnät i sobert utförande.

handtag_tiptronic

TIPTRONIC

TipTronic är det första låsbara fönstersystemet med koppling till automatisering.

solskydd

SOLSKYDD

När solen står som högst kan det vara skönt att ha möjlighet att skapa lite skugga. Självklart har vi även lösningar för detta. Med solskydd från oss blir det både snyggt och praktiskt. Kontakta oss för mer information.

Ja tack, kontakta mig gärna för diskussion om vårt projekt!


Tack! Vi kontaktar dig!

HUR GÅR BESTÄLLNINGEN TILL?
INGA FASTA MÅTT

Vi arbetar inte efter några fasta mått, utan allt tillverkas efter Era mått.

FRÅN SKISS TILL OFFERT

Kontakta oss så kan vi komma diskutera vidare från er skiss och sedan göra en färdig planritning samt priskalkyl.

PRODUKTION

Vi ritar och producerar ditt måttanpassade aluminium och glas projekt av Schücos kvalitetsprodukter i vår stora verkstad i Malmö. Det är vi stolta över.

HUR GÅR BYGGET TILL?
TAK & GRUND

Det är viktigt att grunden är rätt utförd för bästa slutresultat. Plattläggningen måste vara i våg och dränering runt grunden rätt. Glöm inte att planera för indragning av el och eventuellt vatten.

LEVERANS

Vi levererar alla glaspartier till önskad adress med vår samarbetspartner, som har stor erfarenhet av leverans av byggmaterial.

MONTERING OCH BYGG

Hela uterumskonstruktionen har speciella förankringar som ska användas för bästa resultat. Monteringsinstruktioner medföljer alla uterum.

KVALITET!
SCHÜCO

Schüco är Europas kvalitetsmärke inom aluminium profiler med glas. Vi är en av få företag i Sverige som får arbeta med Schücos produkter – och det är vi stolta över! Schücos kvalitet är något utöver det vanliga. Det kan vi verkligen känna när vi arbetar med ramverket, som både är tjockare och tyngre än konkurrenterna. Schücos produkter är helt enkelt i en annan liga.