NJUT AV LJUSET I ERT UNDERHÅLLSFRIA UTERUM

Alla våra oisolerade uterum är underhållsfria och stora glasytor i kombination med smala synliga profilbredder ger ett maximalt ljusinsläpp och en hemtrevlig atmosfär.

Även glastak för din terrass
Vi erbjuder även stora ljusa terrasstak med maximalt ljusinsläpp. Tack vare den nya tidlösa designen smälter taket samman med fasaden utan synliga övergångar och erbjuder dessutom ett effektivt regn- och vindskydd samt ett tillvaratagande på överskottsvärmen under kvällstimmarna.

TILLBEHÖR

– insektsnät

– solskydd

– takluckor

– luftningssystem

PRODUKT

H20-MOG

H28-KLO

Skjutdörrar Schüco glaspartier glas aluminium

SKJUTDÖRRAR

Stora transparenta skjutdörrar med storlekar upp till 3×3 meter.

Vikdörrar AGF System Schüco

VIKDÖRRAR

Öppna upp med ett enkelt handgrepp. Dörren viks ihop till ett smalt paket på in- eller utsidan.

Dörr lås säkerhet Schüco

SÄKERHET

Vi erbjuder 1- och 3-punktslåsning för bäst säkerhet. Dolda gångjärn (bild) är inte bara snyggt – det ökar även säkerheten!

insektsskydd

MYGGNÄT

Praktiskt myggnät i sobert utförande.

handtag_tiptronic

TIPTRONIC

TipTronic är det första låsbara fönstersystemet med koppling till automatisering.

solskydd

SOLSKYDD

När solen står som högst kan det vara skönt att ha möjlighet att skapa lite skugga. Självklart har vi även lösningar för detta. Med solskydd från oss blir det både snyggt och praktiskt. Kontakta oss för mer information.

HUR GÅR BESTÄLLNINGEN TILL?
INGA FASTA MÅTT

Vi arbetar inte efter några fasta mått, utan allt tillverkas efter Era mått.

FRÅN SKISS TILL OFFERT

Kontakta oss så kan vi komma diskutera vidare från er skiss och sedan göra en färdig planritning samt priskalkyl.

PRODUKTION

Vi ritar och producerar ditt måttanpassade aluminium och glas projekt av Schücos kvalitetsprodukter i vår stora verkstad i Malmö. Det är vi stolta över.

HUR GÅR BYGGET TILL?
TAK & GRUND

Det är viktigt att grunden är rätt utförd för bästa slutresultat. Plattläggningen måste vara i våg och dränering runt grunden rätt. Glöm inte att planera för indragning av el och eventuellt vatten.

LEVERANS

Vi levererar alla glaspartier till önskad adress med vår samarbetspartner, som har stor erfarenhet av leverans av byggmaterial.

MONTERING OCH BYGG

Hela uterumskonstruktionen har speciella förankringar som ska användas för bästa resultat. Monteringsinstruktioner medföljer alla uterum.

KVALITET!
SCHÜCO

Schüco är Europas kvalitetsmärke inom aluminium profiler med glas. Vi är en av få företag i Sverige som får arbeta med Schücos produkter – och det är vi stolta över! Schücos kvalitet är något utöver det vanliga. Det kan vi verkligen känna när vi arbetar med ramverket, som både är tjockare och tyngre än konkurrenterna. Schücos produkter är helt enkelt i en annan liga.