LEDANDE MONTÖR SÖKES!

Vi letar efter en till ledande montör till vårt framgångsrika monteringsteam!

Du kommer arbeta och leda ett team om två-tre glada montörer som monterar våra produkter i kommersiella fastigheter och flerbostadshus i Malmö och Lund med omnejd.

AGF erbjuder fasadsystem – dörrar, fönster, fasader – i glas och metall till byggsektorn. Vi är med i byggprocessen från produktval och mätning till leverans samt montering.

Våra projekt varierar i omfattning och komplexitet och du behöver därför vara både flexibel och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen som ledande glasmontör hos oss behöver du även ha en hög servicekänsla och vara noggrann i ditt arbete.

Vi arbetar alltid tätt med kunden och vi strävar efter att vara en trevlig, lösningsorienterad, ansvarstagande partner. Därför är det viktigt för oss att du tycker om att arbeta så, såväl självständigt som i grupp.

Internt i teamet så strävar vi alla efter en bra familjär stämning, hög trivsel och lyhörda mot varandra – här ska alla i teamet gilla sitt jobb och arbetsplats.

 

 

 

DIN PROFIL

  • Du som söker har praktisk kunskap och erfarenhet av glasbranschen och/eller fasadmontering.
  • Gymnasialutbildning gärna bygg eller liknande praktisk utbildning.
  • Några års relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av arbete på byggarbetsplats
  • B-körkort. Har du högre körkortsbehörighet såsom BE är det ett plus.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön. Vi utgår ifrån Malmö regionen, men din arbetsplats kan vara hela södra Skåne. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Maila din ansökan till Markus@AGFsystem.se eller ring mig på tel. 072 965 6995 om du har frågor.

Välkommen till AGF!