PERSONLIGA ENTRÉDÖRRAR

Entrédörren ska vara välkomnande och samtidigt erbjuda högsta säkerhet. Våra aluminiumdörrar är dessutom välisolerade, skyddar mot väder och vind och har en klassisk design. Det breda urvalet från expressiva former till modernt stilrena, gör det lätt att hitta den dörr som passar just ert projekt.

 

Dörrfyllningar utöver det vanliga

Entrédörren är gränsen mellan privatliv och omvärld. Den utgör ofta det första intrycket och bör därför vara anpassad till husets stil och karaktär. VI har ett stort urval dörrfyllningar av aluminium som kombinerar design med säkerhet och energibesparing. Det gör det lätt att hitta dörren som passar bäst till just ditt hus. Välj mellan många olika former och färger som ger dig stor frihet i utformningen.

 

TILLBEHÖR

– Val av dörrbeslag

– Val av dörrfyllning

 

PRODUKT

ADS 70

ADS 75

AWS 75

Dolt gångärn Schüco Dörr

BESLAG

Vi erbjuder 1- och 3-punktslåsning för bäst säkerhet. Dolda gångjärn (bild) är inte bara snyggt – det ökar även säkerheten!

ytterdorr_touch

INTEGRERADE LÖSNINGAR

Med våra automatiserade lösningar integrerar vi allt från dörrklocka till fingeravkänning.

altandorr

ALTANDÖRR

ytterdorr_hand

ytterdorr2

ytterdorr3

Ja tack, kontakta mig gärna för diskussion om vårt projekt!


Tack! Vi kontaktar dig!

HUR GÅR BESTÄLLNINGEN TILL?

Aluminiumdörrar från AGF SYSTEM kännetecknas av anspråksfull teknik och en utmärkt systemteknik. Detta innebär att vi kan garantera en kvalitetsprodukt som ger komfort, säkerhet, optik och elegans.

INGA FASTA MÅTT

Vi arbetar efter Era mått och allt produceras efter ert projekt. Kom med Era skisser eller önskemål så ritar vi upp det och ger en offert.

 LEVERANS

Vi levererar alla glaspartier och dörrar till önskad adress med vår samarbetspartner, som har stor erfarenhet av leverans av byggmaterial.

KVALITET MED SCHÜCO

Schüco är Europas kvalitetsmärke inom aluminium profiler med glas. Vi är en av få företag i Sverige som får arbeta med Schücos produkter – och det är vi stolta över! Schücos kvalitet är något utöver det vanliga. Det kan vi verkligen känna när vi arbetar med ramverket, som både är tjockare och tyngre än konkurrenterna. Schücos produkter är helt enkelt i en annan liga.